Web Analytics Made Easy - Statcounter

با دیتا مانیتورینگ (Data Monitoring) سیستم‌عامل اندروید و نرم افزار گلس وایر (Glass Wire) در دسکتاپ می‌توان دیتای مصرفی توسط یوتیوب، اینستاگرام، آپارات یا هر سرویس آنلاین تماشای ویدئو دیگری را به راحتی اندازه‌گیری کرد.

به گزارش ایمنا، در دنیای امروز سرویس استریم و پخش آنلاین جایگزین دانلود ویدئو شده‌اند که با توجه به رزولوشن پخش ویدئو و سرعت اینترنت مصرفی، حجم مصرف هر کدام متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان مصرف اینترنت در اپلیکیشن اینستاگرام

مشاهده ویدئوی ۵۹ ثانیه‌ای در اینستاگرام ۱ تا ۲ مگابایت، بارگذاری عکس (Upload) حدود ۳ تا ۴ مگابایت و بارگذاری ویدئو (Video Upload) حدود ۸ تا ۱۵ مگابایت از حجم اینترنت را مصرف می‌کند. همچنین پخش زنده ویدئویی (Live) به ازای هر دقیقه ۵ مگابایت و مشاهده ۴۰ عکس از اینستاگرام حدود ۲ مگابایت از حجم اینترنت را کم می‌کند.

شبکه اجتماعی اینستاگرام حجم زیادی از اینترنت شما را مصرف کرده و سبب می‌شود تا زود به زود پیغام اتمام حجم را دریافت کنید. برای مدیریت کردن بهتر میزان مصرف، باید اطلاع دقیقی از حجم مصرفی هر محتوا در اینستاگرام داشته باشید.

برای محدود کردن مصرف اینترنت می‌توان از گزینه‌ای در اینستاگرام استفاده کرد که این شبکه اجتماعی برای مدیریت کردن حجم مصرفی در نظر گرفته است. برای این کار به گزینه تنظیمات پروفایل رفته (Setting) و وارد حساب شوید (Account) سپس در قسمت مصرف داده (Data Usage) تلفن همراه صرفه‌جویی داده (Use Less Mobile Data) را فعال کنید.

Instagram > Setting > Account > Data Usage > Use Less Mobile Data

مقدار زیادی از زمان و حجم اینترنت صرف شبکه اجتماعی اینستاگرام می‌شود و نیاز است تا مصرف آن را مدیریت شود به طور متوسط دیدن هر ساعت فیلم در اینستاگرام تقریباً معادل ۱.۵ گیگ از حجم اینترنت شما را مصرف می‌کند.

میزان مصرف اینترنت در آپارات

آپارات به عنوان مهمترین مرجع اشتراک ویدئو در ایران، سرویسی مشابه با یوتیوب است که مزیت آن دسترسی بدون محدودیت است.

تماشای ویدئو با کیفیت UHD یا ۴K: در هر ساعت چیزی بیش از ۷ گیگ از حجم اینترنت شما را به خود اختصاص می‌دهد. یعنی اگر شما یک فیلم سینمایی با مدت ۱.۵ ساعت را در کیفیت ۴K چیزی بیش از ۱۰ گیگابایت از حجم اینترنت شما کاسته خواهد شد. تماشای ویدئو با کیفیت ۲K برای تماشای یک ساعت فیلم در حالت ۲K نیازمند ۳ گیگ حجم اینترنت است. به علاوه سرعت اینترنت برای این حالت باید ۶.۸۲ مگابیت بر ثانیه باشد. تماشای ویدئو با کیفیت ۱۰۸۰P: این سطح از کیفیت پرمصرف‌ترین رزولوشن برای تماشای آنلاین فیلم است و عموم نمایشگرهای موجود از آن پشتیبانی می‌کنند و همه مهم‌تر، کیفیت تصویر مناسبی در اختیار کاربر قرار می‌دهد. تماشای ویدئو با کیفیت ۷۲۰P: با یک ساعت تماشای شما نیاز به ۰.۹ گیگ حجم اینترنت دارید. سرعت اینترنت در چنین حالتی باید برابر با ۲.۰۵ مگابیت بر ثانیه باشد. تماشای ویدئو با کیفیت ۴۸۰P: در رزولوشن ۴۸۰p هر ساعت تماشای ویدئوی آنلاین، ۷۰۰ مگابایت اینترنت مصرف می‌کند. برای تماشای بی وقفه آثار در این کیفیت، شما به سرعت اینترنتی برابر با ۱.۵۵ مگابیت نیاز دارید. این سرعت و کیفیت متداول‌ترین سرعت و کیفیت است. تماشای ویدئو با کیفیت ۳۲۰P: در این حالت، هر ساعت تماشای ویدئوی آنلاین، حجمی برابر با ۳۰۰ مگابایت از اینترنت مصرف می‌شود. البته این سطح از کیفیت تا حد زیادی پایین است و تماشای محتوای آنلاین در این سطح کیفی رضایت بخش نیست. برای تماشای ویدئوی آنلاین در این سطح، به سرعتی برابر با ۰.۶۷ مگابیت نیاز است.

بنابر اطلاعاتی که وب سایت آپارات منتشر کرده است، ترافیک مصرفی کاربران در آپارات به صورت نیم بها محاسبه می‌شود، چه حین پخش زنده و چه هنگام تماشای آنلاین. از طرف دیگر در نظر داشته باشید که پخش زنده با کیفیت ۷۲۰ و نرخ نمایش ۳۰ فریم بر ثانیه با بیت ریت ۴۰۰۰ کیلوبیت بر ثانیه در آپارات با احتساب حجم مصرفی نیم بها کمتر از ۲ گیگابایت از حجم اینترنت شما خواهد بود.

اینترنت نیم بها چیست؟

اینترنت یک شبکه جهانی است؛ سرورهای برخی سایت‌ها در داخل کشور قرار دارند و سرورهای برخی دیگر خارج از کشور هستند. به این ترتیب برای دسترسی به سایت‌های که سرور آنها در داخل کشور قرار دارد، با وارد کردن آدرس سایت به سرورهای داخلی هدایت می‌شوید و هزینه و ترافیک استفاده شده در این سایت‌ها و سرورها نسبت به سیاست‌های سرویس دهنده متغیر است. مثلاً اگر شرکت ارایه‌ی دهنده‌ی سرویس اینترنت ۵۰ گیگابایت اینترنت یک ماهه را به مبلغ ۷۵ هزار تومان به شما ارائه کرد به این شکل شما ۲۵ گیگابایت حجم برای دسترسی به سایت‌های خارجی دارید و ۲۵ گیگابایت مصرف داخلی که به ازای استفاده از سایت‌های داخلی می‌توانید حدود ۵۰ گیگابایت اینترنت داشته باشید.

میزان مصرف اینترنت در یوتیوب

برای اندازه‌گیری حجم مصرفی از نرم افزار Glass Wier برای ویندوز استفاده شده است

کیفیت ویدئو رزولوشن ویدئو FPS میانگین Bitrate حجم مصرفی در دقیقه حجم مصرفی در ساعت ۱۴۴p ۲۵۶x۱۴۴ ۳۰ ۸۰-۱۰۰ Kbps ۰.۵-۱.۵MB ۳۰-۹۰MB ۲۴۰p ۴۲۶x۲۴۰ ۳۰ ۳۰ ۳۰۰-۷۰۰ Kbps ۳-۴.۵MB ۱۸۰-۲۵۰MB ۳۶۰p ۶۴۰x۳۶۰ ۳۰ ۴۰۰-۱,۰۰۰ Kbps ۵-۷.۵MB ۳۰۰-۴۵۰MB ۴۸۰p ۸۵۴x۴۸۰ ۳۰ ۵۰۰-۲,۰۰۰ Kbps ۸-۱۱MB ۴۸۰-۶۶۰MB ۷۲۰p (HD) ۱۲۸۰x۷۲۰ ۳۰-۶۰ ۱.۵-۶.۰ Mbps ۲۰-۴۵MB ۱.۲-۲.۷GB ۱۰۸۰p (FHD) ۱۹۲۰x۱۰۸۰ ۳۰-۶۰ ۳.۰-۹.۰ Mbps ۵۰-۶۸MB ۲.۵-۴.۱GB ۱۴۴۰p (QHD) ۲۵۶۰x۱۴۴۰ ۳۰-۶۰ ۶.۰-۱۸.۰ Mbps ۴۵-۱۳۵MB ۲.۷-۸.۱GB ۲۱۶۰p (۴k) (UHD) ۳۸۴۰x۲۱۶۰ ۳۰-۶۰ ۱۳.۰-۵۱.۰ Mbps ۹۵-۳۸۵MB ۵.۵-۲۳.۰GB ۴۳۲۰p (۸k) (FUHD) ۷۶۸۰x۴۳۲۰ ۳۰-۶۰ ۲۰-۵۰ Mbps ۱۵۰-۳۷۵MB ۹.۰-۲۲.۵GB کد خبر 536587

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حجم اینترنت تماشای آنلاین میزان مصرف اینترنت میزان مصرف اینترنت aparat میزان مصرف اینترنت youtube میزان مصرف اینترنت instagram میزان مصرف اینترنت online آپارات اینستاگرام یوتوب تماشای آنلاین فیلم و سریال یا دانلود یوتیوب مصرف اینترنت اینستاگرام شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حجم اینترنت شما سرعت اینترنت مصرف اینترنت برای تماشای میزان مصرف حجم مصرفی حجم مصرف بر ثانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۳۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت : جای خالی سمن‌ها در حوزه HSE در جامعه احساس می‌شود ، پیشنهاد می‌کنم مروج تشکیل یک سمن در این حوزه باشیم، روح مشارکت در این فرآیند دمیده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا مصطفی نباتی نژاد امروز سیزدهم اردیبهشت در همایش اهمیت ، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تقدیر از زحمات فعالان در حوزه ایمنی که در ارتقا کیفیت حکمرانی مدیریت شهر مؤثر است اظهار کرد: تمام ذی‌نفعان کیفیت حکمرانی را قضاوت می‌کنند، این در حالی است که همه ما هم سرنوشت هستیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین نسلی است، افزود : الزام شهرداری به بحث یکپارچه‌سازی HSE در قالب طرحی در شورای شهر اصفهان به تصویب رسید، ایده‌ای که خود فعالان و کسانی که دغدغه این موضوع را در شهرداری داشتند به مثابه شهراندیشان مطرح شد .

نباتی‌نژاد افزود: حدود ۱۰ ماه از تصویب این طرح می‌گذرد و اقدامات همه در مسیر تعریف شده پیش می‌رود، در صورت نیاز به اصلاحیه و بازبینی این مصوبه بازخوردها را نیز احصا می‌کنیم.

وی با اشاره به ابعاد مختلف سلامت و تاکید بر اینکه سلامت فقط بعد جسمی ندارد تصریح کرد : HSE باید از موضوع سلامت جسمی فراتر رود و مراقب روح و روان جامعه فعال در مدیریت شهر و مردم باشیم.

نباتی نژاد با اشاره به ارتقا نظام HSE در مدیریت شهری و ارتباط آن با حکمروایی مشارکت مبنا گفت : اگر هر کاری که می‌کنیم نگاه به ذی‌نفعان نداشته باشیم و مشارکت آن‌ها را همراه نکنیم ، اثر بخشی آن کار پایین خواهد بود .

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به الگوی سنتی حکمروایی در دو بخش شهروند و شهرداری ادامه داد: شهروندان در سطح شهر هر روز انتظار کیفیت خدمات در عرصه‌های مختلف را دارد از سوی دیگر هم شهرداری نیز از شهروندان انتظاراتی را دارد، اگر شهرداری مثل اصفهان بدون عنصر مشارکت مردم، شهر را به متعال‌ترین شهر دنیا تبدیل کند، نسبت اعتماد عمومی در این شهر در مقایسه با شهری که تلاش نمی‌کنند اما عنصر مشارکت در آن تعریف می‌شود، قطعاً تعلق خاطر شهروندان و اعتماد عمومی در آن مسیر بالاتر است.

وی به ارتقا شهروندان در سه بخش شهربان، شهر اندیش و شهریار در نگاه حکمروایی مشارکت مبنا گفت: ارتقای کیفیت حکمرانی در عرصه مشارکت برای ما بسیار مهم است.

نباتی نژاد ادامه داد : جای خالی سمن‌ها در حوزه HSE در جامعه احساس می‌شود ، پیشنهاد می‌کنم مروج تشکیل سازمان‌های مردم نهاد در این حوزه باشیم تا روح مشارکت در این فرآیند دمیده شود.

کد خبر 750023

دیگر خبرها

  • یوتیوب از سازندگان ویدیوها می‌خواهد که محتوای تولید شده با هوش مصنوعی را فاش کنند
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم در سرولایت نیشابور 
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • این پهپاد به کنترل ترافیک در شیراز کمک می کند ؛ روش شناسایی خودروهای متخلف | ویدئو
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است