Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@09:08:33 GMT

رشد 10 برابری کسب‌وکارهای آنلاین در دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۸۵۹۲

رشد 10 برابری کسب‌وکارهای آنلاین در دوران کرونا

خبرگزاری آریا - برخی از کسب‌وکارهای آنلاین در دوران کرونا و با وجود مشکلات بسیار توانستند رشد 10 برابری را تجربه کنند که در بین آنها، فروشگاه‌های آنلاین، سامانه‌های نوبت‌دهی آنلاین خدمات درمانی و سوپرمارکت‌های آنلاین در صدر قرار داشتند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، سال گذشته صنایع مختلف کشور به دلیل همه گیری کرونا در جهان با رکود مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع این ویروس مشکلات زیادی را رقم زد اما در این میان کسب‌وکارهای آنلاین به دلیل ماهیتی که داشتند توانستند جایگاه خود را در بین مردم پیدا کنند. مردمی که شاید قبلا اعتقادی به خرید اینترنتی نداشتند در این وضعیت به اجبار برای تامین مایحتاج، حمل و نقل و آموزش به فضای مجازی روی آوردند.
در سال 99 برخی از کسب و کارها به نقطه پایان فعالیت خود برسند و برخی با افت رو به رو شوند، اما برخی دیگر از کسب وکارها همه گیری این ویروس منتفع شدند و درآمدشان افزایش پیدا کرد.
مجموعه «ابرآروان» که به65 هزار کسب و کار آنلاین در کشور زیرساخت ابری ارائه می‌دهد در گزارش عملکرد خود در سالی که گذشت به بررسی وضعیت کسب‌وکارهای آنلاین پرداخته است.
بنابر این گزارش توسعه زیرساخت‌های ابری کشور با اضافه کردن 13 پاپ سایت خارجی، تقویت 6 پاپ سایت خارجی و 4 پاپ سایت داخلی توسعه پیدا کرده است.
پرترافیک‌ترین سامانه‌ها
آمار ترافیکی این مجموعه ابری نشان می‌دهد سامانه‌های بورسی و سرمایه‌گذاری و سایت خرید خودرو، پرترافیک‌ترین سایت‌ها در سال 1399 بوده‌اند. با توجه به نوسانات بازار بورس و خودرو البته این انتظار می‌رفت که ترافیک حضور کاربران در این حوزه بیشتر باشد.

به‌واسطه‌ی کرونا خدمات الکترونیک دولتی افزایش پیدا کرد و به همین واسطه سامانه‌های نوبت‌دهی آنلاین خدمات درمانی هم به جمع پرترافیک‌ترین سامانه‌ها وارد شده‌اند. نکته جالب این است که با توجه به شیوع این ویروس و کاهش سفرها، خدمات سفر که تا سال گذشته با اقبال بالایی روبه‌رو بودند در سال 1399 به آخرین رتبه در بین این سامانه‌های پرترافیک رسیدند.
براساس ترکیب داده‌های حوزه‌های کسب‌وکاری سامانه‌های آنلاین سفارش غذا و تاکسی توانستند از رکود عبور کرده و به رکودشکنی جدیدی در سال 99 دست پیدا کنند.
رشد 10 برابری سوپرمارکت‌های آنلاین
در این بین سامانه‌های بورسی و فروش خودرو با پیک‌های مقطعی رکوردشکنی کردند. فروشگاه‌های آنلاین رشد دو برابری، سامانه‌های نوبت‌دهی آنلاین خدمات درمانی رشد سه برابری و سوپرمارکت‌های آنلاین رشد 10 برابری را رقم زدند.
این در حالی‌ است که سامانه‌های فروش بلیت سفر و رزرو هتل در بهترین حالت توانستند به ترافیک سال گذشته‌شان دست پیدا کنند و سال کرونا را در رکود سپری کردند.
طبق آمار، سامانه‌های حمل و نقل، خرید خودرو، خدمات بانکی و بازار سرمایه، فیلم و سریال آنلاین، رسانه‌ها، خرید اینترنتی، دولت الکترونیک، نوبت‌دهی آنلاین خدمات درمانی، سفارش غذا و خدمات سفر به ترتیب توانسته‌اند رتبه یک تا 10 از نظر ترافیک را به دست بیاورند.
ترافیک سامانه‌های مربوط به تاکسی‌ و سفارش غذای آنلاین که در زمستان 98 و آغاز کرونا با افت شدید به یک سوم رسیده بود، از فصل بهار با شیب ملایم رو به افزایش گذاشتند و سفارش غذا در فصل تابستان و تاکسی آنلاین در فصل پاییز به ترافیک مشابه سال قبل رسیدند. با ادامه این روند، پیک ترافیکی سامانه‌های سفارش آنلاین غذا در فصل پاییز و سامانه‌های تاکسی آنالین در فصل تابستان شکسته شد.
4 میلیارد درخواست در یک روز 
با افزایش خریدهای آنلاین پس از کرونا، فروشگاه‌هایی که به فروش آنلاین محصولات می‌پرداختند با روند افزایشی، رشد دوبرابری نسبت به سال قبل را تجربه کردند و در بلک‌فرایدی (حراج جمعه) به پیک ترافیکی 4میلیارد درخواست رسیدند.
سال کرونا برای سامانه‌های نوبت‌دهی خدمات درمانی پررونق بود و آن‌ها را به ترافیک سه برابری نسبت به سال گذشته رساند.
یکشنبه‌ها، بیشترین ترافیک آنلاین

در این گزارش، الگوی ترافیک آنلاین کاربران ایران نیز مورد بررسی قرار گرفته است. جمع داده‌های کاربران مشتریان نشان می‌دهد بیشترین ترافیک آنلاین کاربران در روزهای یکشنبه و در ساعات پیش از ظهر اتفاق می‌افتد و کمترین ترافیک آنلاین مربوط به ساعت 4 صبح در تمام روزهاست.
418 دقیقه قطعی کامل اینترنت در سال گذشته
اما دشواری کسب‌وکارهای آنلاین در سال 1399 تنها از کرونا و مشکلات اقتصادی متاثر نبود. اطلاعات سامانه‌ رادار نشان می‌دهد در یک سال گذشته، کم‌تر از یک‌دهم ‌درصد (418 دقیقه) قطعی کامل اینترنت رخ داده است. اما با هشت هزار و 871 دقیقه اختلال، زیرساخت اینترنت کشور 5درصد از کل سال با اختلال مواجه بوده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سامانه های نوبت دهی کسب وکارهای آنلاین ترافیک آنلاین رشد 10 برابری سامانه ها سال گذشته سفارش غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۸۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»