Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامان سالور کارگردان فیلم سینمایی «سه کام حبس» که در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره سرانجام اکران این فیلم سینمایی گفت: ما هم مثل همه منتظر بهبود شرایط برای اکران فیلممان هستیم، به نظرم اکران اینترنتی در اینجا که هنوز خیلی قوانین کپی‌رایت در آن نهادینه نشده و خیلی از این اتفاقات نوپاست، برای فیلمی مثل «سه کام حبس» که می‌تواند پتانسیل خوبی در جذب مخاطب داشته باشد، مناسب نیست، چون ما بازخوردهای خوبی از اکران این فیلم در جشنواره گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته پس از جشنواره هم تغییراتی در فیلم ایجاد کردیم به طوری که چند دقیقه کوتاه‌تر و ریتم آن بهتر شد. به نظرم جشنواره می‌توانست با «سه کام حبس» مهربان‌تر باشد البته این رویداد ثابت کرده که ترکیب هیات داورانش نسبت به فیلم‌های مستقل نه سر سازگاری دارد و نه مهربان هستند. به هر حال فکر می‌کنم برای فیلمی مثل «سه کام حبس» سالن سینما بهترین جای اکران خواهد بود و ما همچنان منتظریم تا ببینیم در شروع به کار دوباره سینماها، چه اتفاقی رخ می‌دهد و سرنوشت فیلم‌هایی که در حال و در نوبت اکران بودند، چه خواهد شد.

این کارگردان افزود: با توجه به محتوای «سه کام حبس» که یک فیلم اجتماعی است و بازیگران شناخته شده‌ای هم که دارد، قرار بود اکران دوم نوروزی به این فیلم اختصاص پیدا کند حالا با این آشفتگی و بهم ریختگی نمی‌شود حدس زد که اکران آن در چه زمانی خواهد بود، به هر حال گذشته از قضیه کپی‌رایت و قاچاق فیلم در شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای، بهترین جا برای نمایش فیلمی مثل «سه کام حبس» پرده سینماست، چون رنگ و نور آن به دلیل قصه خاصش، متفاوت است. امیدوارم با تمهیداتی که اندیشیده می‌شود در این مورد عجله نشود چون این روزها شاهد این موضوع هستیم که در کشورهای دیگر عجله شده و آمارها را می‌بینیم.

سالور توضیح داد: همیشه نمایش فیلم‌های اکران نوروزی تا اواخر اردیبهشت طول می‌کشید و به نظرم تنها یک نوبت اکران عقب افتاده‌ایم. ترافیک اکران همیشه وجود داشته است، خیلی از فیلم‌ها به دلایل مختلفی نوبت اکران دریافت نکرده‌اند برای مثال شاید این فیلم‌ها پتانسیل برقراری ارتباط با تماشگر را نداشته‌اند، بازیگر مطرحی در آن‌ها حضور نداشته است و... با این وجود فکر می‌کنم «سه کام حبس» می‌تواند مخاطب خود را پیدا کند و این ترافیک اکران هم حل می‌شود، چون همیشه فیلم‌های مستقل از این ترافیک ضربه خورده‌اند و این موضوع برای ما چیز جدیدی نیست.

این کارگردان در پایان گفت: فیلمساز همیشه دوست دارد فیلم بسازد، همیشه ایده دارد و در تب و تاب است اما متاسفانه بخشی از روند فیلمسازی را ما تعیین نمی‌کنیم برای مثال بین ساخت فیلم ششم و هفتم من چیزی نزدیک ۷ سال تاخیر افتاد چون حاضر نبودم با هر شرایطی فیلم بسازم امیدوارم باز هم این همه فاصله نیفتد و بتوانیم زودتر فیلمی بسازیم.

کد خبر 4922880 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: سامان سالور فیلم سه کام حبس پریناز ایزدیار ویروس کرونا برنامه تلویزیونی شبکه دو سیما موسیقی ایرانی تئاتر ایران شیوع کرونا فیلم کوتاه فیلم سینمایی رادیو نمایش شبکه پنج سیما ویژه برنامه تلویزیونی ماه رمضان ماه مبارك رمضان کنسرت آنلاین سه کام حبس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم

محسن محرری،رئیس شورای اسلامی شهر قم، برنامه مدیریت شهری برای بازگشایی خیابان دروازه ری را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: خیابان دروازه ری در کنار قبرستان نو و وادی‌السلام از طرح‌های بازآفرینی شهری است که تسریع در عملیات اجرایی و بازگشایی کامل آنها در گرو همراهی اداره کل اوقاف و امور خیریه به‌عنوان بخشی از متولی بقاع موجود در مجموعه‌های فوق است.

محرری  با بیان اینکه تملک و بازگشایی خیابان دروازه ری به‌عنوان یکی از ۱۶ خیابان بن‌بست قم تا پایان امسال نهایی می‌شود، گفت: ساماندهی و بازگشایی کامل  این محور نیازمند همراهی اوقاف و امور خیریه است.

وی با اشاره به پیش‌بینی احداث ۲ پارکینگ در طرح بازگشایی و ساماندهی خیابان دروازه ری، ابراز کرد: طی چند سال گذشته برخی از خیابان‌های بن‌بست شهری مانند خیابان شهیدان صادقی، برقعی، خسرو بیگی، بلوار جمهوری اسلامی و عمار یاسر بازگشایی شده‌اند.

محور دروازه ری به طول یک‌هزار و ۳۰۰ متر است و در آخرین طرح تفصیلی شهر قم که در اسفندماه ۱۳۹۸ به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی رسیده و پس از ابلاغ به استاندار به شهرداری اعلام شده‌است.

وی همچنین با بیان اینکه تبدیل قبرستان نو در هسته مرکزی شهر و در جوار حرم حضرت معصومه (س) به باغ مزار در مساحت ۵ هکتاری جزء طرح‌های جاری مدیریت شهری است، گفت: تملک پلاک مغازه‌های پیرامون این قبرستان در مراحل پایانی خود قرار دارد.

قبرستان نو یکی از آرامستان‌های قدیمی شهر قم است که در محدود خیابان امیرکبیر در نزدیکی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) واقع شده‌است.

رئیس شورای اسلامی شهر قم همچنین با اشاره به عملکرد شورای ششم، گفت: طی نزدیک به سه سال از فعالیت این شورا ۱۲۴ جلسه رسمی برگزار و ۸۲۰ مورد لوایح و ۷۸ طرح مورد بررسی قرار گرفته است.

محرری برخی اختلاف‌نظر‌ها در بین اعضای شورای اسلامی شهر را مورد توجه قرار داد و افزود: اختلاف‌نظر و دیدگاه در بین افراد عادی است؛ ولی رسانه‌ای شدن این مباحث و کشیده‌شدن آنها به کف جامعه می‌تواند آثار منفی در عملکرد شورا داشته‌باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • بازگشایی نمایشگاه خوشنویسی مشق همدلی در قم
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • بازگشایی گذرگاه بیت حانون در شمال غزه پس از هفت ماه
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «مدیر مدرسه» به اکران آنلاین رسید
  • «میان ستاره‌ای» نولان اکران مجدد می‌شود
  • ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم
  • بازگشایی گردنه پیچ‌بن در الموت+ فیلم
  • بازگشایی جاده سه هزار تنکابن پس از ۵ ماه (فیلم)