Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شیوع ویروس کرونا طی نزدیک به سه ماه اخیر، تأثیر مستقیم بر رویدادهای هنری در ایران و جهان داشته است. بسیاری از رویدادها ناگزیر تصمیم به تعطیلی گرفته‌اند و برخی صورت برگزاری آنلاین را برای ارتباط از راه دور هنرمندان برگزیده‌اند.

جشنواره‌های سینمایی بسیاری هم در سطح الف رویدادهای جهانی در سایه تهدید کرونا یا گزینه «تعویق» را انتخاب کردند یا تن به «لغو» داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایران اما به دلیل خلوتی تقویم رویدادهای سینمایی در دو ماهه اسفند و فروردین هنوز شاهد تغییر جدی در فرآیند برگزاری رویدادهای مهم سینمایی نبوده‌ایم و تا کنون جشنواره جهانی فیلم فجر بوده است که به دلایل فراهم نبودن شرایط میزبانی از مهمانان خارجی فعلاً زمان برگزاری‌اش به خردادماه موکول شده است.

سید روح الله حسینی مدیرکل دفتر جشنواره‌های سازمان سینمایی و رییس شورای جشنواره‌ها به‌عنوان متولی رسمی سامان‌دهی تقویم رویدادهای سینمایی در طول سال، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره احتمال به تعویق افتادن جشنواره‌های فیلم در سال جاری و چگونگی برگزاری این رویدادها گفت: در شورای جشنواره‌های سازمان سینمایی در رابطه با چگونه برگزاری جشنواره‌های پیش رو بحث‌هایی شده است تا بتوانیم راهکار مناسب را پیدا کنیم.

وی ادامه داد: البته طی گفتگوهایی که در این زمینه داشتیم تاکنون به این نتیجه رسیده‌ایم که پیش از هر چیز باید دید به تعویق افتادن جشنواره‌ها چه شرایطی را برای هر رویداد به‌وجود خواهد آورد. به‌خصوص که در حال حاضر  شاهدیم برگزاری جشنواره‌ها دارد به سمت نیمه دوم سال سوق پیدا می‌کند و این امر سبب می‌شود تا با یک ترافیک در برگزاری رویدادهای سینمایی در ۶ ماهه دوم سال مواجه شویم؛ به همین دلیل نیاز به برنامه‌ریزی مناسب در این حوزه داریم.

مدیرکل دفتر امور جشنواره‌ها تاکید کرد: به دنبال راه‌های جایگزین برای برگزاری برخی از جشنواره‌ها از جمله برگزاری آن به شکل اینترنتی و در فضای مجازی هم هستیم.

وی توضیح داد: البته باید مطالعه بیشتری داشته باشیم تا تجربه‌های جهانی را در این مورد بررسی کنیم. پیش‌بینی می‌کنم احتمال دارد تا ۱۵ اردیبهشت ماه به یک جمع‌بندی نهایی درباره چگونگی برگزاری جشنواره‌ها سینمایی در سال جاری برسیم.

حسینی در پایان در پاسخ به این پرسش که فشرده برگزار شدن جشنواره ممکن است باعث شود برخی از این رویدادها از اهداف اصلی خود فاصله بگیرند، گفت: در سال‌های پیش جشنواره‌های سینمایی در کشور با فاصله زمانی مناسب برگزار می‌شدند و این به آن معنا است که برای برگزاری هر رویداد کارکرد اجتماعی و فرهنگی هم پیش‌بینی کرده بودیم، همزمان برگزاری یک جشنواره باید نسبتی با تولید فیلم در یک حوزه مشخص هم داشته باشد. زمانی که همه جشنواره بخواهند پشت سرهم برگزار شوند، طبیعتاً دیگر به کارکردها توجهی نمی‌شود، به همین دلیل معتقدم اگر در چنین شرایطی رویدادها کارکرد اساسی خود را از دست بدهند، برگزاری آن‌ها فایده‌ای نخواهد داشت و بهتر است که تصمیم به تعطیلی گرفته شود.

کد خبر 4903354 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: روح الله حسینی فیلم سینمایی شورای جشنواره های سازمان سینمایی ویروس کرونا تئاتر ایران موسیقی ایرانی سینمای مستند فیلم خروج سازمان صداوسیما رادیو نمایش برنامه تلویزیونی فیلم سینمایی فیلم کوتاه درگذشت چهره ها اکران اینترنتی شبکه یک سیما جشنواره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۸۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به برنامه‌های آینده و نیازمندی‌های نمایشگاه حمل‌ونقل گفت: نیاز به شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد برای رصد دائم شرکت‌ها، بررسی نیازهای باقی‌مانده و ارائه آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی مناسب برای برای برگزاری رویداد وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری‌های کشور و پلیس راهور اظهار کرد: دومین رویداد ملی حمل‌ونقل دانشگاه را با حمایت قسمت‌های مختلف از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان، شهرداری اصفهان، مجمع کلان‌شهرها و به‌طور ویژه مشهد، پلیس‌راهور، شهرک علمی و تحقیاتی و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برگزار می‌کنیم.

وی افزود: این رویداد در ابتدای این دوره مدیریت شهری با تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان وزارت کشور، معاونت ریاست جمهوری و شهرداری اصفهان منعقد شد که در آنجا با معرفی شهرداری اصفهان به‌عنوان پایلوت حوزه حمل‌ونقل آغاز شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه محورهای همکاری مشخص شده بود که در آن شهرداری نیازهای فناورانه را مطرح می‌کرد، ادامه داد: وزارت کشور نیازها را با نیازهای ملی و شهرهای دیگر تطبیق می‌داد، معاونت ریاست جمهوری نیز شرکت‌های دانش‌بنیان را معرفی و حمایت مالی و مشترک با شهرداری انجام می‌دادند تا طرح‌ها به نیازهای شهر کمک کند.

حق‌شناس با بیان اینکه نخستین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان سال گذشته با هدف اینکه محصولاتی که خروجی این تفاهم‌نامه بود را به سایر شهرها ارائه دهیم، گفت: محل برگزاری را دانشگاه صنعتی در نظر گرفتیم به دلیل وسعتی که در محل شهرک علمی تحقیقاتی وجود دارد و همکاری که دانشگاه در برگزاری این رویداد داشت.

وی با اشاره به ویژگی‌های خاص این رویداد تصریح کرد: ویژگی نخستین رویداد بازدیدکنندگان متخصص آن بودند و نحوه اطلاع‌رسانی بیشتر از طریق سازمان ها انجام گرفت.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به دستاوردهای نخستین رویداد حمل‌ونقل خاطرنشان کرد: ارتباط‌گیری با مسئولان دولتی، انعقاد تفاهم‌نامه، ارتباط موثر با مشتریان و مسئولان و تجربه برای شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله این دستاوردها بود که بر اساس آن دومین رویداد را با ویژگی‌های متفاوتی برگزار می‌کنیم.

حق‌شناس با اشاره به ویژگی‌های دومین رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان افزود: در این دوره به حضور معاونان شهرداری‌ها اکتفا نکردیم، مدیران سازمان‌های مرتبط و متخصصان را دعوت کردیم، حضور موثر سازمان راهداری، مشارکت کلان‌شهرها، حضور شرکت‌های بزرگ و تخصصی حمل‌ونقل، مشارکت شهرک علمی تحقیقاتی، برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل که ۱۴ شرکت به رقابت می‌پردازند، همچنین تشکیل کمیته‌های تخصصی حمل‌ونقل مسافر، حمل‌ونقل با و حمل‌ونقل ریلی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی از جمله ویژگی‌های این نمایشگاه است.

وی با اشاره به شرکت های حاضر در نمایشگاه، گفت: حوزه‌های مربوط به حمل‌ونقل بار شهرداری، قسمت تولید محصول شرکت مترو، شهرداری مشهد در قسمتی به عنوان مهندسی معکوس قطعات مترو، شرکت ترابر انرژی که زیرمجموعه حمل‌ونقل سنگین پالایشگاه است، شرکت هسا، شرکت‌های زیرمجموعه شهرک علمی تحقیقاتی، شرکت دیده‌بان آسمان، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، شرکت‌های فعال در زمینه دوچرخه و متروی برقی و ویلچر برقی، مپنا، شرکت فرودگاه‌ها و شرکت دکا در زمینه مدیریت بار از جمله این شرکت‌ها هستند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به برنامه‌های آینده و نیازمندی‌های نمایشگاه حمل‌ونقل تصریح کرد: نیاز به شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد برای رصد دائم شرکت‌ها، بررسی نیازهای باقی‌مانده و ارائه آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی مناسب برای برای برگزاری رویداد وجود دارد.

حق‌شناس با اشاره به همکاری‌های فناورانه مشترک شهرداری‌ها و پلیس راهور خاطرنشان کرد: فرایند ثبت تخلفات هوشمند و ارسال جریمه، سامانه‌های ثبت تخلف هوشمند و ازسال جریمه، تحلیل داده‌های تصادفات و دسترسی به کروکی‌های هوشمند، سامانه مرصاد برای تحلیل مکانی و زمانی داده‌های تصادف و نقاط حادثه‌خیز، مجوز تردد و تحلیل تصادفات وسایل جدید مانند اسکوتر و پاکرو، صدور ملاک ناوگان حمل‌و نقل همگانی دیزلی و برقی، آموزش موثر رانندگان پایه ۱ و پایه ۲ با شبیه‌سازی، آموزش فرهنگ ترافیک، ایمن‌سازی تردد موتور سیکلت و عابران پیاده و روشنایی معابر و اطلاع‌رسانی از جمله این همکاری‌ها است.

کد خبر 749652

دیگر خبرها

  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • برگزاری رویداد خشتانه در دانشکده هنر و معماری یزد
  • برگزاری رویداد «خشتانه» در واحد یزد
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • یزد؛ میزبان مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا