Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب به نقل از وزارت ارتباطات، بهزاد اکبری با اشاره به ۳ برابر شدن ظرفیت هسته شبکه ملی اطلاعات گفت: با توسعه شبکه ملی اطلاعات در سال های اخیر شاهد رشد فزاینده کسب وکارها و فراهم کنندگان محتوا و خدمات داخلی بودیم، به‌گونه‌ای که فقط در یک سال گذشته ظرفیت ترافیک داخلی ۳۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به ظرفیت سازی های صورت گرفته در شبکه ملی اطلاعات ادامه داد: تاکنون نزدیک ۷۰ هزار کیلومتر فیبرنوری توسط شرکت ارتباطات زیرساخت احداث شده که توسعه آن همچنان ادامه دارد. ضمن اینکه در بخش انتقال نوری نیز ظرفیت شبکه زیرساخت به بیش از ۲۲ ترابیت برثانیه رسیده که با افتتاح طرح جدیدی، ظرفیت شبکه اینترنت داخلی (IP) از حدود ۶ به ۲۰ ترابیت برثانیه می رسد .

اکبری با تاکید براینکه با ظرفیت سازی صورت گرفته، هم به لحاظ ظرفیتی و هم به لحاظ دسترس پذیری، هیچ مشکلی برای توسعه شبکه ملی اطلاعات و در نتیجه توسعه انواع محتوا، خدمات و کسب و کارهای فضای مجازی داخلی نخواهیم داشت، افزود: مراکز تبادل ترافیک داخلی سهم قابل توجهی در کاهش هزینه ارتباطات داخلی دارند که موتور محرکه ای برای توسعه محتوا و خدمات داخلی و همچنین کسب وکارهای جدید به شمار می رود.

وی با بیان اینکه در ابتدای راه اندازی مرکز تبادل ترافیک تهران در اردیبهشت و خرداد ۹۵ میزان ترافیک این مرکز زیر ۱۰ گیگابیت برثانیه بود اضافه کرد: در کوتاه مدت این ظرفیت به ۳۰ گیگابیت برثانیه رسید. در یکساله اخیر نیز با رشد قابل توجه ترافیک در مرکز تبادل ترافیک داخلی تهران با افزایش بیش از ۳۰۰ درصدی آن در شهریور ۹۷ نسبت به شهریور ۹۶ روبرو بودیم که در مجموع، در ساعت های پیک این ترافیک به بیش از ۷۰۰ گیگابیت بر ثانیه می رسد.

این مقام مسئول در شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به بیشتر بودن میزان ترافیک داخلی از میزان ترافیک مبادله شده در مرکز تبادل ترافیک تهران، گفت: ترافیک اینترنت داخلی درحالی طی یک سال گذشته با رشد ۳۰۰ درصدی روبرو بوده که ترافیک اینترنت بین الملل کمتر از ۶۰ درصد رشد داشته است و این امر نتیجه تلاش تمامی اکوسیستم فضای مجازی کشور بوده است.

عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به توسعه دسترسی پهن باند در کشور افزود: با سرمایه گذاری عظیمی که در بخش دسترسی اپراتورهای سیار صورت گرفته، بسیاری از فراهم کنندگان محتوا و خدمات پهن‌باند که قبلا نمی‌توانسته‌اند شکل بگیرند در دو سال گذشته شکل گرفته اند.

وی گفت: در یک سال گذشته رشد ترافیک VOD (ویدئو درخواستی) بیش از ۴۰۰ درصد بوده و در استفاده از محتوای آنلاین و زنده تصویری نیز رشد بیش از ۱۰۰ درصدی را داشتیم. ضمن اینکه همین محتوا نیز با افزایش کیفیت روبرو بوده و از حالت SD به سمت HD رفته است.

اکبری با بیان اینکه رشد محتوا و خدمات داخلی از اهداف مهم شبکه ملی اطلاعات است گفت: رشد اپلیکیشن های تولیدی موبایل در کشور تقریبا از سه سال گذشته چشمگیر بوده است.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۸۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم

ایسنا/بوشهر  مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از اختصاص ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار به پروژه خط انتقال مجتمع آبرسانی دیلم و افزایش دوبرابری ظرفیت انتقال آب به این شهرستان خبرداد.

 ابوالحسن عالی گفت: خط انتقال مجتمع آبرسانی دیلم به طول ۹.۷ کیلومتر و با هفتصد میلیارد ریال اعتبار در دست احداث است.

وی بیان کرد: از مجموع عملیات پروژه یاد شده ۷.۷ کیلومتر آن با لوله ۴۰۰ میلیمتر چدن داکتیل و ۲ کیلومتر آن با لوله ۴۰۰ فولادی اجرا خواهد شد.

عالی ادامه داد: پروژه خط انتقال مجتمع آبرسانی دیلم با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و در قالب پروژه جهاد آبرسانی در دست احداث است و براساس برنامه باید تا تیرماه امسال به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر یادآور شد: در اجرا پروژه یاد شده تاکنون 400 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی در حال اجراست.

وی اظهار کرد: اتمام این پروژه در ارتقاء سطح کمی و کیفی آب شرب روستاهای شهر دیلم نقشی قابل توجه ایفا می‌کند و قادر است ظرفیت انتقال آب به این شهرستان را به دو برابر مقدار کنونی افزایش دهد لذا بر همین اساس تلاش می‌شود در موعد مقرر به بهره‌برداری برسد.

عالی افزود: امید است با نقش‌آفرینی و مسئولیت‌پذیری بیشتر مشترکان دیلمی شاهد تقویت پایداری آب شرب در این مناطق باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی