Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا، پورسیدآقایی در جلسه ستاد استقبال از مهر با بیان اینکه انجام برخی از تخلفات حق‌الناس است، گفت: اگر مردم در انجام تخلفات لحظه‌ای خودشان را به جای دیگران بگذارند قطعا زشتی قانون‌شکنی را درک می‌کنند.

وی با بیان اینکه تهران تبلور مدیریت کشور است و به همین دلیل مدیریت ترافیک شهر تهران نمادی از توانایی مدیریت است، تصریح کرد: بارها دیده‌ام که مقامات سیاسی خارجی که در طول سال‌ها به ایران سفر کرده‌اند از رفتار حادثه‌ساز برخی رانندگان در پایتخت انتقاد دارند و این در حالی است که باید این رفتارهای پرخطر با فرهنگ‌سازی حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری و پلیس مشترکا مسئول برقراری نظم در شهر هستند و باید با کمک یکدیگر تمهیدات خاصی را در نظر بگیرند، گفت: تهران تبلور مدیریت کشور است و تقریبا همه شهرها چشم‌شان به تهران است و می‌بینید به محض اینکه طرحی در تهران اجرا می‌شود فارغ از نتایج مثبت و منفی آن، در سایر شهرها نیز اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه سخنان سردار مهماندار دقیقا سخنانی بود که بنده می‌خواستم بیان کنم و این دیدگاه مشترک در امور را به فال نیک می‌گیریم، گفت: باید دقت کنید که مسئله اصلی ما حل مشکل مردم و نه خودروها است.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه باید نگاه ما حل مشکل مردم باشد، گفت: راه حل ترافیک در شهری به مانند تهران بزرگ کردن معابر و توسعه پل و بزرگراه نیست. هر چند که شهرسازان بزرگ در دنیا سال‌هاست که به این نتیجه رسیده‌اند که توسعه معابر و خیابان‌ها مساوی است با حرکت بیشتر خودروها و نمونه بارز آن نیز پل دو طبقه صدر است چرا که مسئولان وقت تصور می‌کردند اگر بزرگراه صدر دو طبقه شود، ترافیک آن نصف می‌شود اما در عمل چه شد؟ دیدیم که وضعیت صدر اگر نگویم که بدتر شد بلکه بهتر از سابق هم نشد و فرق چندانی با گذشته نداشته است؛ چرا که وقتی پل صدر ساخته شد برخی با این تصور که فضا بازتر شده است، این مسیر را برای تردد انتخاب کردند و عملا دیدیم که وضعیت ترافیکی بدتر شد.

پورسیدآقایی با بیان اینکه اعتیاد به خودرو در شهر بیشتر می‌شود، گفت: حتما جلسه مشترک دیگری در مورد مفاهیم TOD برگزار خواهم کرد؛ چرا که باید به سمت تقویت مدهای حمل و نقل عمومی، پیاده‌محور و دوچرخه برویم نه اینکه همه‌مان عادت کرده‌ایم که فضا را برای خودروها بازتر کنیم.

وی بیان اینکه باید کمک کنیم که معابر اصلاح شود نه اینکه به سمت ساخت بزرگراه‌های جدید و یا افزایش لاین بزرگراه‌های فعلی باشیم، گفت: بنده به دنبال کم کردن عرض معابر و اضافه کردن آن به پیاده‌روها هستم و باید کمک کنیم که مدهای حمل و نقلی توسعه یابد.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه پل عابر پیاده نماد برتری خودرو به انسان است، گفت: چرا باید شهروندان را مجبور کنیم که از پل عابر پیاده استفاده کنند تا خودروها تردد راحت‌تری داشته باشند؟

وی با بیان اینکه برخی از روسای پلیس راهور مناطق انتقاداتی داشته‌اند که یکی از آن‌ها کمبود دوربین بود، گفت: مناقصه خرید بیش از 40 دوربین در پایتخت برگزار شده و دوربین‌های فعلی نیز به پروژکتور مجهز شده‌اند تا پلاک خودروها در شب قابل رویت باشد. همچنین دو دستگاه چرثقیل نیز مجهز شده است و در اختیار پلیس راهور قرار می‌گیرد تا مشکل جرثقیل آن‌ها رفع شود و قطعا در بودجه سال آینده ردیفی برای خرید جرثقیل در نظر خواهیم گرفت و این خودروها در اختیار راهور قرار می‌گیرند.

پورسیدآقایی با بیان اینکه در بررسی شکایات مردمی متوجه شدیم که مردم از توقف اتوبوس و کامیون‌ها در سطح معابر شکایت دارند، گفت: ما بخشنامه کردیم که از این به بعد اتوبوس‌های شهرداری به پارکینگ بروند و حتی حضور و غیاب انجام گیرد اما کامیون‌ها را باید پلیس راهور نسبت به اعمال قانون آن‌ها اقدام کند.

وی با بیان اینکه باید از این به بعد در تصادفات فوتی، معاون حمل و نقل منطقه در محل حادثه حاضر شود، گفت: در تصادفات شبانگاهی نیز هماهنگ خواهیم کرد که شهردار شب در محل حادثه حضور یابد.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه یکی از درخواست‌های پلیس، ایجاد پارکینگ در شمال تهران است، گفت: شما می‌گویید که فضای پارکینگ در شمال تهران ندارید اما خودرو همسر بنده را که متوقف کرده بودید به یک پارکینگ در شمال تهران منتقل کردید. هر چند که باید این مشکل شما نیز در بررسی‌ها مرتفع شود.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات شهر تهران سرعت کامیون‌ها است، گفت: کمک کنید که بتوانیم 20 کیلومتر در ساعت از سرعت کامیون‌ها کم کنیم و قطعا این مهم در کاهش تصادفات کامیون‌ها موثر است.

پورسیدآقایی با بیان اینکه می‌توان از روش‌های هوشمند برای کنترل ترافیک و کاهش تخلفات استفاده کرد، گفت: می‌توان اپلیکیشنی طراحی کرد که مردم فیلم و عکس‌های خود را از تخلفات به صورت آنلاین به پلیس ارسال کنند و این یک تجربه موفق در سایر کشورها است.

وی با بیان اینکه سامانه ثبت تصادفات و تخلفات لازم است که با کمک شهرداری و پلیس ایجاد شود، گفت:  همچنین پیشنهاد می‌شود که پلیس از مأموران و کارمندان شهرداری به عنوان همیار پلیس و در قالب پلیس نامحسوس استفاده کند.

در پی این پیشنهاد معاون شهردار، روسای پلیس راهور به معنای تأیید صلواتی فرستادند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری تخلفات پورسید آقایی حمل و نقل و ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۹۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات رانندگی به خصوص تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور در فاز نخست از این ظرفیت برای برخورد با تخلفات ساکن استفاده خواهد کرد.

سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت‌ها و ارائه خدمات یکی از اولویت‌های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت‌های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه‌ریزی‌های لازم انجام است.

وی با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه‌های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش‌بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت‌های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین‌های پلاک‌خوان است که این دوربین‌ها کار خود را انجام می‌دهند و براساس برنامه‌ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می‌کنند. نوع دیگر اما دوربین‌های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی‌پور با بیان اینکه این دوربین‌های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین‌ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش‌مصنوعی این دوربین‌ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین‌ها نصب کنیم.

وی ادامه داد:‌ از طریق دوربین‌های نظارت تصویری می‌توانیم سامانه‌ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می‌کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین‌های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد. 

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین‌ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به‌هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این سرهنگ احسان مومنی،معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در گفت‌وگو با ایسنا گفته بود که به زودی دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت‌های پلیس راهور نیز نصب می‌شود و در فاز اول این دوربین‌ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نحوه پرداخت حق بیمه خودروها تغییر پیدا می‌کند
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • برخورد قاطع و موثر با سرقت/ هوشمند سازی در دستور کار پلیس
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • توضیحات زاکانی به خبرنگار قدس‌آنلاین درباره همکاری شهرداری با طرح نور / هرجا و هر طور پلیس بخواهد
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید